ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Първо записите и чекмеджето, после приказките за ВНС

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
По мотив митинга. Последните дни ми се постанова да повеждам безусловно еднакъв диалог с хора, които почитам, само че хора, които заобикалят, съгласно мен най-важното. ПРЕДИ изобщо да пристъпим към каквито и да е тематики, засягащи избори, нова конституция, Велико национално събрания, “резидента”, наложителната военна работа, Ситняково, Сараите, Черепа, Дани Кирилов и останалите смешници, е належащо да се отговори ясно на два въпроса по отношение на:
а) Съдържанието на изтеклите до момента аудиозаписи, с глас, наподобяващ този на Борисов;
б) Съдържанието на нощното шкафче в резиденцията на Борисов.

Докато отговори на горните въпроси няма, ние няма по какъв начин и да водим културен спор между тях по каквато и да било тематика — дали в този момент било времето за избори, но кой щял бил да пристигна след тях, длъжностен кабинет, блокадите законни ли били и т.н…

Над всяко едно решение за всичко значимо в страната в този момент тегнат въпросите - това той в действителност ли го е споделил?; тези пари там същински ли са? (имат серийни номера); това, което се вижда същинско злато ли е? Всичко наподобява съвсем нереално (и една част от мен се надява да е), тъй като наподобява на фон от филм за колумбийски нарко-картел. Кой има достъп до спалнята на премиера? Кой може да го фотографира гол, до момента в който спи? (Това е толкоз елементарно да се откри.)

Възможно ли е да съществува европейски водач, за който да е имало даже 1/100 подозрение за честност като това към Борисов и той да остане неоцапан?

Сещам преди 20 години какво провокира едно леке на роклята на една стажантка за кариерата на един американски президент. Сещам се какво се случи у нас след една имитация ( “Най-добре е танковете да дойдат”) преди 30 години. Нека си представим какво би станало с Меркел даже за сянка от подозрение, че такива записи има? Какво би се случило с Макрон?

Досега Борисов не е направил действително безусловно нищо, с цел да почисти името си пред България. Не са създали нищо и неговите сътрудници и съпартийци - заричане най-малко за вътрешно изясняване, самостоятелна комисия, и така нататък..

То не бяха смехории, то не бяха клипчета на YouTube, или обвинявания, че фотосите били правени от на президента дрона. На фотографията бил Борисов, револвера бил негов, но парите били “аранжирани” от някой различен.

И когато се постанова да обменим отзиви по тази тематика с някои уважавани от мен хора, запитвам ги - ти можеш ли да допуснеш, че ще излязат такива неща за теб и ти ще се подхилкваш, ще се майтапиш, ще се правиш на хвани ми шапката? Няма ли — вместо да правиш монолози по какви ли не тематики — да искаш да изчистиш името си? Няма ли това да е най-важното за теб, в случай че си почтен? И най-важното - ще можеш ли изобщо да спиш нощем?

Та, до момента в който обществото няма отговори на тези въпроси, всичко е вторично.

Фейсбук, Захари Карабашлиев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР