Феновете на Coronation Street ще видят легенда на сапунената телевизия

...
Феновете на Coronation Street ще видят легенда на сапунената телевизия
Коментари Харесай

Убийството на легендата на ITV Coronation Street е „запечатано“, тъй като злодейът се завръща в затвора

Феновете на Coronation Street ще видят легенда на сапунената телевизия на ITV в сериозна заплаха идната седмица в сапунената стратегия на ITV, до момента в който изверг се завръща.

Рой Кропър може да е в сериозна заплаха, защото е ясно, че някой желае възмездие. Нов тийзър клип за подиуми от идващите седмици разкрива, че изверг се завръща в пандиза и незабавно насочва погледа си към Рой.

В момента Рой е в пандиза, откакто е упрекнат в убийството на Лорън Болтън, макар не е намерено тяло и няма действителни доказателства, свързващи го с закононарушението. Той е почтен, само че полицията го упрекна, до момента в който същинската килърка, в случай че е мъртва, към момента е там.

Сега той е изправен пред заплаха, защото Гриф се завръща в шоуто след очевидната щерка на приятеля си Лорън ликвидиране. Той е изместен в същия затвор, в който е и Рой, и той не губи време да го откри.

Гриф беше част от крайнодясна екстремистка група с бащата на Лорън и бандата подтикна Лорън и Макс Търнър да упорстват техни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР