Европа избира своя нов шампион в грандиозното шоу от 22:00

...
Европа избира своя нов шампион в грандиозното шоу от 22:00
Коментари Харесай

Големият финал на Евровизия 2024 е тази вечер

Европа избира своя нов първенец в грандиозното шоу от 22:00 часа българско време

Големият край на най-голямата музикална конкуренция в света Евровизия 2024 е довечера. 25 страни ще се борят за успеха в шведския град Малмьо. Шоуто стартира в 22:00 българско време, а феновете в България ще могат да го гледат онлайн в формалния YouTube канал на Евровизия.

Гледайте онлайн огромния край на Евровизия 2024: https://www.youtube.com/watch?v=ckGRHJ-J9G4

Големият любимец за успеха е Хърватия. Популярността на хърватския актьор и музикален продуцент Марко Пуришич, по-известен с псевдонима си Baby Lasagna, се дължи на хитовата му ария „ Rim Tim Tagi Dim„. Темата на песента е икономическата имиграция на хърватите в Европа, а в сценографията има фолклорни детайли и знаци, типични за Балканите и Източна Европа. Хърватия, която има под 4 милиона поданици, в никакъв случай не е печелила Евровизия.

Изпълнението му от полуфинала: https://www.youtube.com/watch?v=6LyjyuaQggs

Сред любимците за успеха са също Еден Голем от Израел, Немо от Швейцария и Слиман от Франция. Изненадващ кандидат за първото място се оказа и Ирландия, а осъществяването на различната певица Bambie Thug раздели мненията.

България може да няма собствен представител в най-голямото музикално събитие в света, само че в Малмьо има българска делегация. Тя е формирана от актьори на музикалния лейбъл East Art – хитовата певица Мила Роберт, един от най-хубавите ни гласове Тино, изгряващата звезда MONA, дебютиращият артист Мишел и младата певица Лидия Ганева, която ни е представяла на Детската Евровизия 2016. Те гледаха грандиозното шоу онлайн в Малмьо и споделиха от опита на звездите от тазгодишното издание на състезанието.

Кой ще завоюва кристалния микрофон довечера? И къде ще се организира Евровизия 2025?

Евровизия 2024 е 68-ото издание на най-популярния конкурс за ария в света. Всяка година телевизионното предаване се гледа от над 150 милиона фенове в целия свят. Тази година състезанието ще се организира в шведския град Малмьо.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР