Една от най-големите банки в България – УниКредит Булбанк –

...
Една от най-големите банки в България – УниКредит Булбанк –
Коментари Харесай

Клиентите на тази банка ще трябва да подменят картите си

Една от най-големите банки в България – УниКредит Булбанк – стартира процеса по промяна на картите на своите 1 милиона клиенти в България. Промяната е резултат от взетото решение от компанията майка – италианската UniCredit – да размени картите Visa с Mastercard. Това се случва на всички 13 пазара, на които финансовата група оперира.

УниКредит Булбанк към този момент стартира да известява българските си клиенти за смяната по e-mail и в мобилните приложения.

Партньорството на УниКредит с Mastercard дава опция да предложим още по-добри услуги на Вас, нашите клиенти “, показва банката в известие до клиенти.

Смяната на картите е безвъзмездна за потребителите, като се запазват настоящите ценови условия. Новите карти ще са с годност 6 години, като банката поучава клиентите си да ги задействат навреме след приемането.

Третата по величина на активите банка в България ще употребява новите картови артикули Mastercard Touch Card, направени от рециклирана пластмаса и с разрез, който разрешава различаване на типа разплащателна карта посредством досег, което е уместно за незрящи или слабовиждащи хора.

Новият тип карти към този момент е разполагаем в Италия, а от тази година стартира последователното възобновяване на клиентите в останалите пазари, на които банката оперира.

Прогнозата е да бъдат заменени общо към 20 милиона карти на цялата банкова група.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР