Националът Георги Костадинов и съпругата му Радост си подариха романтична

...
Националът Георги Костадинов и съпругата му Радост си подариха романтична
Коментари Харесай

Футболен национал заведе Мис Вселена България 2015 на романтична екскурзия в Бали

Националът Георги Костадинов и брачната половинка му Радост си подариха сантиментална почивка на Бали. Двамата отпътуваха за екзотичната дестинация незабавно откакто халфът стана първенец на Кипър с " Апоел " (Никозия). Те ще отдъхнат преди уговорките на футболиста с националния тим за контролите с Румъния и Словакия, написа " България Днес ". За Мечката и  " Мис Вселена България 2015 “ това е първа почивка от няколко години насам. 

Екскурзията е проведена от колежка на Радост. Това е Мис Бали Анинда Кусума Путри. Двете в Радост се сближават по време на присъединяване си на състезанието " Мис Вселена " преди девет години. Националът и половинката му са отседнали в петзвезден хотел на брега на океана. Настанени са в независима вила в характерен балийски жанр.

Комплексът разполага с открит басейн, 3 заведения за хранене и СПА център на плажа. Известен е като един от най-спокойните хотели на острова. Затова е желан от двойки за медени месеци или сантиментални ваканции. Покрай Костадинов и половинката му тичат всевъзможни животинчета, като най-вече са маймуните. Животните съумяват даже да си откраднат по някой плод от туристите или от кухнята на заведенията за хранене.

Радост за следващ път сподели любовта си към животните. Тя нахрани с трохи патиците, които се разхождат из комплекса. Това се оказа и отличен тактически ход. По-късно птиците накълваха всички останали в близост с изключение на нея и Георги.

Костадинов и половинката му се отдадоха на романтиката и този път оставиха дребния си наследник вкъщи. Докато родителите му се любуват на ваканцията си, палавникът лудува при баба и дядо в Царево. Времето на Бали може да се окаже и единствената опция за пълноценна отмора за футболиста. След завръщането му у нас - той отива на лагер с националния тим. Костадинов е измежду избраниците на селекционера Илиан Илиев за контролите с Румъния на 4 юни в Букурещ и със Словения на 8 юни в Любляна. Скоро по-късно футболистът ще стартира подготовка с " Апоел " за офанзива на групите на Шампионската лига и идващия сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР