Сто и четирима пътници на полет на Singapore Airlines от

...
Сто и четирима пътници на полет на Singapore Airlines от
Коментари Харесай

WSJ: 104 пътници на Singapore Airlines са получили медицинска помощ в Банкок след инцидента, при който загина един човек

Сто и четирима пасажери на полет на Singapore Airlines от Лондон до Сингапур са получили здравна помощ в Банкок, където самолетът е бил отклонен след смъртоносната турбуленция, оповестява Wall Street Journal.

Във вторник Singapore Airlines заяви, че един човек е умрял и доста други са били ранени по време на полет от Лондон до Сингапур на борда на Boeing 777-300ER заради мощна турбуленция. Самолетът е пренасочен към Банкок, където кацна безвредно. Министерството на превоза на Сингапур заяви, че ще изпрати следователи в Банкок.

" Към четвъртък (23 май) 104 пасажери са получили здравна помощ в Банкок, където полетът беше пренасочен “, написа вестникът.

Отбелязва се, че минимум 17 пасажери са били оперирани.

Междувременно Bangkok Post заяви в четвъртък, че двадесет души, ранени от турбуленцията и признати в интензивното поделение на болница Samitivet Sinakkarin в Банкок, към момента остават в интензивното поделение, само че никой от тях не е в положение, обвързвано със опасност до живот.

" Броят на пациентите в интензивното поделение остава същият, те се нуждаят от непрекъснати грижи и наблюдаване от страна на лекарите, само че нито един от тях не е с заплаха за живота ", езаявил шефът на болничното заведение доктор Адинун Киттиратанафайбун.

Също по този начин, съгласно него, все още на издание на новината общо 40 пасажери и членове на екипажа на полета на Singapore Airlines остават в болничното заведение, в това число пациенти в интензивното поделение и отделението по обща травматология, 22 от които са с гръбначни контузии, а шестима са с черепно-мозъчни контузии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР