Политически консултант, който изпрати генерирани от изкуствен интелект автоматични разговори,

...
Политически консултант, който изпрати генерирани от изкуствен интелект автоматични разговори,
Коментари Харесай

Политически консултант, който стои зад фалшивите автоматични обаждания на Байдън, е изправен пред глоба от 6 милиона долара

Политически съветник, който изпрати генерирани от изкуствен интелект автоматизирани диалози, имитиращи гласа на американския президент Джо Байдън, до гласоподавателите преди първичните президентски избори в Ню Хемпшир, е изправен пред санкция от 6 милиона $ и повече от две дузини наказателни обвинявания.

Федералната комисия по връзките (FCC) сподели, че санкцията, препоръчана в четвъртък за Стивън Крамър, е първата й, включваща генеративна AI технология.

Компанията, упрекната в предаването на позвъняванията, Lingo Telecom е изправен пред санкция от 2 милиона $, макар че и в двата случая страните могат да се спогодят или в допълнение да договарят, сподели FCC.

Крамър призна, че е провел известие, изпратено до хиляди гласоподаватели два дни преди изборите първи в страната първоначални избори на 23 януари. Съобщението възпроизвежда глас, генериран от изкуствен интелект, сходен на този на президента демократ, който употребява фразата му „ Каква група нелепости “ и лъжливо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР