Дългоочакваният финал на риалити формата Ергенът настъпи, но вместо като

...
Дългоочакваният финал на риалити формата Ергенът настъпи, но вместо като
Коментари Харесай

Алек не изпитвал чувства към Маги и Надежда

Дългоочакваният край на риалити формата Ергенът настъпи, само че вместо като сантиментална приказка тазгодишният сезон приключи като филм на ужасите. Нито една от дамите не съумя да завоюва любовта на Алек Младенов или по-скоро тази на майка му, а той даже не се появи пред последните останали претендентки за сърцето му – Магдалена и Надежда.

Привидно влюбеният Алек, който не пропускаше опция да се мляска с русокоските, взе такова решение, откакто в имението на любовта дойдоха майка му и сестра му. Двете дами имаха опция да си поговорят с девойките, а майката на Алек – Ксения, показа усещанията и мнението си. Категорично тя съобщи, че не си показва Алек с нито една от дамите.

След първата среща с Маги мама Ксения изрече неодобрението си към русокоската: " Честно казано, има нещо, което, не мога да намеря думата. Тя наподобява по-обиграна от него в доста връзки “, а когато разбра, че е с 8 години по-голяма от Алек, съобщи: " Изглежда по-голяма от теб. Една жена на 36 години има огромен житейски опит. Тя е доста по-мъдра от един мъж на 28. Аз на 35 имах три деца “.

Не й се понрави и кандидат-снахата Надежда. Въпреки че самата мама Ксения е имала деца преди брака й с бащата на Алек, тя не искаше за синчето си младоженка " с багаж “.

" Не са тези две дами изрично! Моля те да не бързаш! Много те апелирам! “, отсече майката на Ергена.

След като кандидат-свекървата на Маги и Надежда не хареса нито една от двете, си прибра синчето вкъщи. Алек даже не отиде персонално да заяви решението си, а от продукцията пуснаха запис пред русокосите финалистки, който авансово предприемачът направил.

След края на шоуто Младенов бе безусловно раздран в обществените мрежи и си издейства определението " Най-мразеният Ерген “, " Мамин Сашко “, " Жалък страхливец “. Но Алек освен че не се тормози от лавината хули по негов адрес, само че и в тв излъчвания след края на шоуто показва пренебрежителност и надменност – отново по думите на почитатели. На всичкото от горната страна на въпрос преди дни отговори, че сега не изпитва никакви усеща нито към Маги, нито към Нани, с което в допълнение разгневи публиката.

И на двете животът също се развива добре. Маги се похвали с подарък ултраскъп автомобил Мерцедес, а Надежда отвори първокласен салон за красота в центъра на София, написа Ретро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР