Единственият начин да се помогне за сключването на мирно споразумение

...
Единственият начин да се помогне за сключването на мирно споразумение
Коментари Харесай

Джорджа Мелони: Единственият път към мира е, като се помага на Украйна да се бие

Единственият метод да се помогне за сключването на спокойно съглашение сред Русия и Украйна е, като се помогне на Киев да се пази във военно отношение, сподели в Сената на италианския парламент новият италиански министър председател Джорджа Мелони.
 
" Мирът може да бъде реализиран, като се поддържа Украйна. Това е единствената опция, с която разполагаме, двете страни да седнат да договарят ", съобщи Мелони в Сената преди процедурата по гласуването на избор на доверие на новоназначеното ѝ дясно държавно управление.
 
Новият италиански министър председател неведнъж даде обещание да поддържа Киев, до момента в който позицията на съдружните ѝ сътрудници Силвио Берлускони и Матео Салвини по въпроса е много по-обтекаема предвид на връзките им с съветския военнопрестъпник Владимир Путин.
 
Мелони съобщи, че въпреки и оръжието, което Италия доставя на Украйна да не е от решаващо значение за изхода на войната, то въпреки всичко е от витална значимост за Рим за това да се покаже като благонадежден интернационален сътрудник.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР