Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един срещу друг

...
Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един срещу друг
Коментари Харесай

Пътят на Зорница в Игри на волята приключи

Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един против различен в тежък елиминационен двубой на Арената на “Игри на волята: България ”. Също като 12-те подвига на Херкулес, двамата състезатели трябваше да преодолеят 12 разнообразни тествания, с цел да потвърдят, че заслужават последното девето място измежду финалистите. Комплексните качества на Алекса му извоюваха място в конкуренцията за огромната премия от 100 000 лева, както и още 100 златни гроша към персоналното благосъстояние.

“Тежко ми е, че си потеглям, тъй като знам, че мога още. Знам, че имам какво да покажа на Арената. Знам, че мога да победя всички дами, които са на край, само че просто нямах шанс да стигна до такава степен ” – показа разочарована Зорница. Тя мина през трасето с цената на огромна болежка и сълзи в очите, само че не се отхвърли до самия завършек на борбата, което завоюва възхищението на нейния съперник. Студентката напусна Арената с книгата “Готов за победа ” в ръка без опция да се трансформира във финалист.

По-рано денем Алекса се тормози от опцията борбата сред съдружниците също да крие опасност от елиминация, заради което избра Мирослава за собствен аватар, а Зорница се довери на Георги. Двамата съдружници трябваше да удържат тежък товар на раменете си, а Алекса, угрижен за Мирослава, смъкна нейния лост. Това трансформира Георги в победител и му завоюва 30 гроша, както и огромно преимущество за Зорница в елиминационната борба.

Денят в племето на Безстрашните беше изпълнен с обмисляне и тактики за идващия стадий на играта. Джаферович опита да се сплоти с Филип против общата им опасност Алекса. Той, от своя страна, избра да разиска опциите си за коалиция с Гого и да работи по противопоставен метод, съюзявайки се с първенеца по битка.

Ще се образуват ли нови обединения измежду финалистите? Кой с кого ще се съюзи? Кои състезатели ще се трансфорат в съществени съперници? Кой ще завоюва имунитет за първия съвет на финалистите и кои ще са първите двама номинирани още в края борбата? Нова епоха в “Игри на волята: България ” стартира този понеделник от 21:00 ч. единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР