Дроновете явно ще бъдат използвани и за забавление, освен за

...
Дроновете явно ще бъдат използвани и за забавление, освен за
Коментари Харесай

Създават първия в света „летящ“ бар

Дроновете очевидно ще бъдат употребявани и за развлечение, с изключение на за военни интервенции и доставки от магазините. Именно такива апарати са в основата на първия в свeтa летящ във въздуха бар. Става дума за изцяло работещ мобилен бар, цялостен с бира.

Той ще може да доближава с лекост до потребителите, които желаят да получат чаша свежо питие, където и да се намират. Идеята за това е на Сам Денли, основен изпълнителен шеф на компанията за произвеждане на дронове The Flying Pub Ltd.

„ Работя с технологиите за дронове повече от 25 години и в никакъв случай не съм бил толкоз разчувствуван да пускам нов план. Нашата неповторима система за доставка ще революционизира културата на развлечение. Без опашки, без закъснения – просто мигновено ободряване, обезпечено от дронове “ - разяснява той.

Първите клиенти ще могат да получават своите поръчки още в 11 часа сутринта, когато мобилният бар публично „ отваря “ порти. А резервациите за първия полет на дроновете бяха разпродадени едвам за четири минути.

Повече софтуерни вести можете да прочетете в нашата графа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР