Днес започва ново дело срещу руския опозиционер Алексей Навални, който

...
Днес започва ново дело срещу руския опозиционер Алексей Навални, който
Коментари Харесай

Едно по-различно обяснение в любов: Алексей Навални проговори от затвора

Днес стартира ново дело против съветския опозиционер Алексей Навални, който сега излежава ефикасна присъда за остаряло свое дело, по което е бил наказан условно преди време. Новото дело е за машинация и засегнатост на арбитър. Навални ще взе участие в съвещанието на московския съд посредством видеоконферентна връзка.

През август 2020 година Навални едвам оцеля след опит да бъде токсичен с химическия сътрудник "Новичок ". Опозиционерът упрекна за покушението президентът Путин, който отхвърля да има нещо общо с него. След отравянето Навални се възстановяваше в Германия, а незабавно щом се прибра в родината си, бе задържан.

По случай вчерашния празник на влюбените, Навални и неговата брачна половинка Юлия се включиха с поздравления в обществените мрежи. Посланието на политика бе напълно пояснение в обич на неговата брачна половинка, до момента в който нейният пост включваше апел да бъде позволена в залата на правосъдното дело и за обективен развой.



"Юляша. Свети Валентин e и желая да ти кажа, че любовта ми е неповторима и необикновена.
Аз съм по ретро романтиката.
Къде се виждат влюбените в този момент, в случай че не са наоколо?
По телефона, несъмнено. И малко на компютъра. Всички видеоклипове и фотоси са там. На екрани.
А аз си падам по олдскул нещата. Точно както в дните на Древен Рим, когато старецът Валенти, който по-късно стана светец, е бил към момента жив.
Нощно шкафче. Има рафт. На рафта е твоята фотография. Постоянно я изваждам, виждам я и ѝ споделям: "Здравей! "
На Свети Валентин ти адресирам сърца и въздушни целувки. И аз се приветствам, тъй като съм доста, доста, доста влюбен в теб! " - написа Навални в своя профил във Facebook.

"Пост за деня на любовта.

Утре стартира процесът против Алексей. Хората в Кремъл толкоз се опасяват от него, че той ще стане първият човек в Русия, който ще бъде съден напряко в пандиза. Те желаят да го скрият от всички хора, от поддръжниците му, от публицистите. Те в действителност желаят да скрият това ново престъпно скалъпено дело от всички. Толкова е жаклко, че се опасяват да проведат процеса в Москва. В последна сметка всички схващат чудесно по какъв начин Алексей ще разбие обвиняването в съда и знаят, че той ще се смее на този развой.
Това е противозаконен и безсъвестен развой и методът, по който е проведен, потвърждава най-добре, че брачният партньор ми е почтен човек. И го държат в пандиза, тъй като не се опасява от това държавно управление.

Слушайте, страхливци и негодници! Настоявам да бъда позволена до процеса против брачна половинка ми. Това е моето изцяло законно право.
Колкото и безскрупулни хора да сте, не можете да ми попречите да вляза в съда. Съдът е отворен, аз съм брачната половинка на Алексей, имаме две деца, дружно сме повече от 20 години. Имам всички учредения да участвам в залата и да се изправя пред този ваш „ съд “.

Бих желал да кажа огромно благодаря на всички за поддръжката.

И най-после, една дребна детайлност, с цел да разберете какви дребни негодници са на власт. Тази фотография е направена по време на дълга среща, която се би трябвало да се организира единствено 4 пъти в годината. И това са най-важните дни за човек в пандиза, за всеки пандизчия. Следващата трябваше да се организира на 16 февруари. Алексей се записа на опашката за два месеца и беше включен в графика. И го направиха преднамерено. Искате ли да отидете на среща с родственици? Останете вместо това в карикатурен съд тъкмо в пандиза. И не забравяй - за теб няма даже аналогия на закон, ние ще вършим каквото желаеме, а ти в никакъв случай няма да си тръгнеш отсам.
Ще излезе и отново ще съжалявате за подлите си трикове.

Нека всяка брачна половинка и майка в Русия си показа себе си на мое място.

Продължавам да желая независимост за брачна половинка си. Но до момента в който я няма, аз си изисквам правото най-малко да го видя в съда! " - написа Юлия Навалная.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР