Автор: bivol.bgМетаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е

...
Автор: bivol.bgМетаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е
Коментари Харесай

Биволъ: И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за Корал

Автор: bivol.bg

Метаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е заобиколил условията на Закона за администрацията, за да се почисти от спор на ползи и да " излезе ” нелигитимно от съдружие " Да запазим Корал ”, разкриват точния метод, по който са формирани. Тази информация е неповторима и не може да бъда сменена, тъй като има неповторими кодове за индентификация и по същността си съставлява най-падежното доказателство за технологията на документната машинация.  Именно посредством метаданните следствието разкрива съставители на файловете, момента на съставянето и съответния скенер, на който са направени и съединени неистинските документи.

 

Освен адвокат  Лена Бориславова , като съставител на документ от подправяния набор излиза не различен, а нейния сътрудник и предстоящ съпартиец и сподвижник по политическа кариера в  партия " Продължаваме Промяната ”  –  Никола Минчев

Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост подправени файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на декларираните за регистриране условия. Това е документ, който ангажира ръководителя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, в случай че бъдат показани погрешни данни пред Агенцията по вписванията.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР