Джо Роугън сподели интересна история с участието на бившия претендент

...
Джо Роугън сподели интересна история с участието на бившия претендент
Коментари Харесай

Лекар: Физическа структура на Йоел Ромеро е различна от тази на всяко човешко същество

Джо Роугън показа забавна история с присъединяване на някогашния кандидат за купата в междинна категория на UFC Йоел Ромеро. В един от последните епизоди на своя подкаст дългогодишният коментатор на организацията разкри, че чул въпросната история от Дейна Уайт, написа mma.bg.

43-годишния войник от Куба отишъл на доктор дружно с Уайт, с цел да го прегледат, а лекарят бил учуден от Ромеро. Ето цялата история, която Роугън описа:

“Чували ли сте ме да приказвам за Йоел Ромеро - Дейна Уайт ми описа тази история. Те го завели при доктор, тъй като при една от борбите си получи фрактура на орбиталната кост. След като го прегледал, лекарят ги попитал къде са намерили това момче, тъй като в 40-годишната си процедура в никакъв случай не е виждал по-необикновен човек от него. По думите му очните мускули на Ромеро са 4 пъти по-големи от тези на елементарен човек. Също по този начин споделил, че неговата физическа конструкция е друга от тази на всяко човешко създание, което е виждал.”

Ромеро е с връх 13-5 в ММА и се намира в серия от 3 следващи загуби. Той загуби 4 от последните си 5 борби в UFC и няма победа от близо 3 години насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР