Певецът Деян Неделчев – Икебаната се нахвърли с грозни думи

...
Певецът Деян Неделчев – Икебаната се нахвърли с грозни думи
Коментари Харесай

Икебаната бесен на „Аз обичам България“, подкара целия екип: Проявихте адско неуважение към мен

Певецът Деян Неделчев – Икебаната се нахвърли с грозни думи против предаването „ Аз обичам България “, които са го обидили по нечовечен метод, написа Шоу Блиц. Той употребява обществените мрежи, с цел да изкаже възмущението си от екипа на предаването и да опише по какъв начин е бил употребен.
Колоритният реализатор е дал единодушието си от продукцията да употребяват негови песни в игрите си, само че за край е получил надменно отношение, което няма по какъв начин да елементарни и назовава целия формат с думите: „ Аматьорска работа “.
Ядосан е, тъй като от продукцията не са си създали труда да се осведомят за няколко значими неща. Първо показва, че песента му „ В гората “ е била показана с името „ Съчки съборам “, което е погрешно.
След това показва, че Сашо Кадиев е позволил друга значима неверна. Той е споделил, че част от текста ан друга негова ария е точно от „ Съчки групирам “, което не е правилно.
И за похлупак, Неделчев се ядосва, че на никое място не е било изписано неговото име, а единствено прякора му Икебаната.
„ Мисля, че е пренебрежение към създателя и артиста, както и неведение от страна на водещите и екипа, който прави предаването. Аматьорска работа.
Все едно да не споменеш името на Лили Иванова, или който и да било, а да кажеш смао неговия прякор. Адски неуважително и дилетанско. Даваш си единодушието за нещо, след това употребяват всичко и се цитира всичко неверно. Мен ме няма, някой си Икебаната, а кой е той?! “, изригна в обществените мрежи Деян Неделчев – Икебаната
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР