Джак Фроуз изкара акъла на приятелите си. Починалият през юни

...
Джак Фроуз изкара акъла на приятелите си. Починалият през юни
Коментари Харесай

Смразяващо! Мъртвец доказа, че и в Рая има интернет

Джак Фроуз изкара акъла на приятелите си. Починалият през юни 2011-та мъж им изпрати имейли от отвъдното.

32-годишният Джак от Аляска умира от аритмия. Въпреки че се е преселил в Отвъдното обаче, той не не помни земните си другари. Пет месеца след неговата гибел околните му стартират един по един да получават писма от неговата е-поща.

Ситуацията се усложнява от обстоятелството, че не става въпрос за вирус или спам известия, а за най-обикновени писма, адресирани и написани персонално към всеки. Най-близкият другар на Фроуз, Тим Харт, получава писмо от умрелия на електронната си поща през ноември. Заглавието гласи: Аз виждам всичко! Отваряйки известието, мъжът замръзва. В него написа - Време е да почистиш горе.

Косите на Харт несъмнено има за какво да се изправят. Малко преди приятелят му да си отиде, той му споделя, че от дълго време се кани да разчисти разхвърляното таванско помещение в къщата си, само че все не намира време. Той е уверен, че никой с изключение на него и Джак не е знаел за този диалог. Мъртвецът обаче добре запомнил този на пръв взор нищожен диалог и даже след гибелта си намерил метод да му подсети да почисти.

 Духове

Малко след Харт братовчедът на починалия - Джими Маккгроу, също получава призрачно писмо. То е даже още по-стряскащо, тъй като се приказва за пострадване на коляното, което мъжът получил след гибелта на Джак. В него мъртвецът пишел: Здравей, Джим! Как я караш. Знаех, че ще си счупиш коляното, пробвах се да те предупредя. Трябва да внимаваш!

Семейството на Джак е уверено, че духът му им написа известията. И до през днешния ден няма човек, който да знае паролата на електронната му поща. Проверката посочила, че никой не я е хакнал - даже не се е пробвал. А даже да е, няма по какъв начин да знае толкоз персонални детайлности от живота на покойника, които той самичък споделя в писмата си към околните си.

 Призрак

Поради това всички привикнали да гледат на тези известия като на подарък от отвъдното. Джими е първият дух, който употребява модерните технологии, за потвърди, че има живот и след гибелта. Явно най-сетне и в Рая са прокарали интернет.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР