Десетата част на изключително популярната филмова поредица Бързи и яростни

...
Десетата част на изключително популярната филмова поредица Бързи и яростни
Коментари Харесай

Лудакрис: „Бързи и яростни“ може да продължи вечно

Десетата част на извънредно известната кино поредност " Бързи и гневни " - " Fast X " - излиза през май идната година, само че даже най-големите почитатели се чудят какъв брой гориво е останало в резервоара на поредицата. Попитан какъв брой дълго желае да продължи поредицата, Крис Бриджис - Лудакрис, който играе Тедж Паркър във филмите, дава отговор простичко: Вечно.

В ново изявление за „ Fatherly “ Бриджис размишлява за кариерата си и за близо двете десетилетия, които е прекарал зад кормилото в деветте кино лентата " Бързи и гневни ". Въпреки проектите за привършване на сюжетната линия на Доминик Торето (Вин Дизел) с 11-ия филм (планиран за 2024 г.), Бриджис счита, че коли няма да спрат да летят в поредицата скоро. Това е добра вест за почитателите на Тедж, които обичат да гледат взаимоотношенията му с Роман на Тайрийз Гибсън, които обезпечават огромна част от хумора във филмовата поредност.

" Всички велики неща свършват ", споделя Бриджис за филмите " Бързи и гневни ". " В момента снимаме „ Бързите 10 “ и това е последната глава. Но това не значи, че всичко е изчезнало вечно, нали? Вижте „ Джурасик парк “. Той завърши. Но те го съживиха по нов метод. Така че се надявам, че " Бързите " ще продължи постоянно. Кой знае, може би някой ден точно нашите деца ще го продължат ".

Поредицата " Бързи и гневни " работи, тъй като съумява да вдигне залозите във всеки филм и да влее нова кръв в актьорския състав, с цел да го поддържа пресен. Към дългогодишните членове на актьорския състав Дизел, Лудакрис, Гибсън, Мишел Родригес и Джордана Брустър в последните филми се причислиха някои гении от А-листата на Холивуд в огромни и дребни функции. Дуейн Джонсън " Скалата ", Чарлийз Терон, Натали Емануел, Джон Сина, Хелън Мирън и Кърт Ръсел се появиха в последните филми, осигурявайки задоволително звездна мощ, която да подхожда на конските сили, на които разчитат филмите, и да резервира франчайза и след „ Бързи и гневни 11 “. Филмът " Хобс и Шоу ", в който вземат участие Джонсън и Джейсън Стейтъм, към този момент разшири филмовата галактика на " Бързи и гневни ", тъй че няма причина да считаме, че филмите не могат да продължат по някакъв метод.

Бриджис е във франчайза " Бързи и гневни " от 2003 година насам, тъй че има много добра визия за евентуалния живот на поредицата. На неотдавнашното събитие CineEurope Universal посочи присъединението на Джейсън Момоа и Бри Ларсън към актьорския състав на „ Fast X “, което демонстрира, че те могат да бъдат наследниците на франчайза. Филмовата поредност също по този начин потвърди, че възражданията постоянно са вероятни - даже Сунг Канг, който изигра Хан, се завърна за „ Бързи и гневни 9 “, откакто се предполагаше, че е починал в предходния филм. Силата на филмовата поредност е забележителна, като се има поради, че звездата ѝ Пол Уокър почина в автомобилна злополука през 2013 година (въпреки че героят му остана жив на екрана).

Въпреки известността на кино лентата, при стартирането на „ Бързи и гневни Х “ в кината се следят няколко провокации. Преди това Universal реалокира датата на излизане на кино лентата, а през май тази година продукцията спря, когато режисьорът Джъстин Лин, който е режисирал пет кино лентата за „ Бързи и гневни “, се отдръпна като режисьор на десетата част след многократни конфликти със звездата Вин Дизел. Луис Летерие (Транспортер, Невероятният Хълк) го размени на режисьорския стол и сега продукцията продължава. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР