На гнусна находка се е натъкнал клиент, след като си

...
На гнусна находка се е натъкнал клиент, след като си
Коментари Харесай

Гнусна находка! Клиент намери хлебарка в закуска от пекарна „Ретро“ във Враца /снимки/

На гнусна находка се е натъкнал клиент, откакто си купил закуска от пекарна във Враца. Случката е от през вчерашния ден сутринта, а за нея заяви в редакцията на BulNews наш постоянен четец.
Човекът отишъл да си купи тестено произведение от пекарна „ Ретро “, която се намира край познатия на врачани „ Здравец “. Той си взел „ плетена закуска “ и когато гладен отхапал от нея с гадност открил, че вътре има бонус от компанията – хлебарка.
Изглежда е вътрешна политика на пекарни „ Ретро “ в тестените произведения личният състав да сервира и нещо в допълнение, което обаче по никакъв начин не се нрави на купуващите от там храна. 
Припомняме, че неотдавна различен клиент на пекарната, която има няколко обекта във Враца, се оплака от този на „ Новата улица “ в Комплекса.
Тогава мъжът отри в закуската си парче тел.



Призоваваме виновните институции да извършат инспекции на будките „ Ретро “, защото е повече от очевидно, че проблеми в работата и хигиената им има, за тях се алармира постоянно от недоволни клиенти, само че притежателите нехаят и не им обръщат внимание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР