Живущите в над десет блока в бургаския жилищен комплекс Славейков“

...
Живущите в над десет блока в бургаския жилищен комплекс Славейков“
Коментари Харесай

Протест в Бургас: На жителите в ж.к.“Славейков“ им писна от разкопани улици

Живущите в над 10 блока в б ургаския жилищен комплекс „ Славейков “ ще излязат на митинг в тази събота с гледище да бъде осъществен ремонт на улицата до домовете им. Настилката е била разкопана преди година и половина поради ВиК ремонт, след което асфалтът просто е бил закърпен, заяви „ Българска национална телевизия “.

Разкопана улица в ж.к. „ Славейков “. Снимка: Искра.бг

Според хората това затруднява автомобилното придвижване. Още предишния месец те са входирали подписка , в която са се присъединили над 500 души , само че не е последвал отговор от страна на виновните институции. Поради тази причина те ще стачкуват тази събота с вярата, че гласът им най-сетне ще бъде чут и ще бъдат взети съответни метни за ремонт на улицата. 

Разкопана улица в ж.к. „ Славейков “. Снимка: Искра.бг

Това не е единственото място, където се правят поправки в комплекса и има неодобрение от страна на хората. В момента се прави ВиК ремонт на улицата пред блок 64А , като в продължение на два месеца бяха разкопани обособени сектори от нея на няколко стадия. Хората се оплакват, че дейностите се организират постепенно и са принудени да заобикалят огради и да дишат прахуляк . Те са обезпокоени, че скоро ремонтът няма да бъде приключен по сходство на другия в ж.к. „ Славейков “. В региона има детска градина и футболно игрище, където всекидневно играят доста деца

Германецът Карстен Ринк, който обикаля пешком Европа с кучето си Лоте, стигна до Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР