Вътрешно разследване срещу полицай от град Твърдица и съмнения за

...
Вътрешно разследване срещу полицай от град Твърдица и съмнения за
Коментари Харесай

Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със сексуално съдържание

Вътрешно следствие против служител на реда от град Твърдица и подозрения за нецензурни видеоклипове с негово присъединяване. След публикуването им в обществените мрежи полицията се самосезира, а служителят краткотрайно е отхвърлен от работа. По случая работят и от отдел „ Киберсигурност “ към ГДБОП.

Скандалното видео в действителност е изпратено до момче с подправен профил на момиче. Той е възпитаник в Стара Загора.

Историята стартира през есента на предходната година в Твърдица, споделя БТВ. Група деца са спрени от служителя на реда, който съгласно момчето стартира флирт с малолетно момиче.

Провокирано от държанието му, момчето се прибира и прави подправен профил на момиче в обществените мрежи. Представя се за 13- годишна ученичка, а служителят на реда написа незабавно – първи.

С подправения профил момчето няколко пъти отбелязва пред служителя на реда, че е 13-годишно момиче.

Полицаят обаче дал отговор, че няма проблем, щом за момичето също не е, че той е над 30 и няколко години. Следват полови подмятания и оферти. На третия ден от започването на чата органът на реда изпратил и клип.

Видеото е със полово наличие, а в края се вижда лицето на служителя на реда, който се снима самичък. Ученикът не е подавал сигнал към полицията, само че твърди, че родителите му знаят за случилото се. Изпраща видеото на собствен другар, също възпитаник, който го разгласява в обществените мрежи.

„ Аз го пуснах в обществените мрежи, във фейсбук и инстаграм, с цензура, като се разказва случая и са прикачени чатовете към изявленията “, споделя ученикът Ивайло Русев.

След изявленията в обществените мрежи полицията в Сливен се самосезира и стартира вътрешно следствие. Ивайло твърди, че при разпитите в полицията е показал и други сходни случаи, за които не са подавани сигнали.

„ Предимно девойки под 18 години, малолетни и малолетни. Имам и мои познати, приятелки, на които е писал “, споделя ученикът.

Когато служителят на реда е запитан в чата какво работи, той изпратил стикер на патрулка.

От полицията в Сливен отхвърлят коментар пред камерата ни, само че в документално мнение показват, че служителят е краткотрайно отхвърлен от работа.

Според управлението 35-годишният служител на реда няма нарушавания и съзнателно извършва работата си. Разследването би трябвало да потвърди дали той е изпратил скандалното видео, или единствено го е съхранявал в телефона си. По наша информация неговата версия е, че е изгубил мобилния си уред.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР