Често отказваме любими жилетки, защото не искаме да изглеждаме с

...
Често отказваме любими жилетки, защото не искаме да изглеждаме с
Коментари Харесай

11 модни правила, които изведнъж се оказаха митове

Често отхвърляме обичани жилетки, тъй като не желаеме да изглеждаме с два размера по-големи. Всъщност, гледайки хоризонтални линии, окото ни се движи нагоре и надолу, което значи, че жилетката не се уголемява, а по-скоро „ разтяга “ фигурата. Шарени пуловери и топове са стилна класика, тъй че отделете време да се отървете от тях.

2. Плисирането образно стеснява бедрата

Много плисирани рокли и плисирани поли не толкоз поради външния им тип, колкото поради обстоятелството, че бедрата ни сякаш наподобяват към този момент в тях. Уви, това не е по този начин: отвесните гънки се четат образно хоризонтално (както е при жилетката, тъкмо обратното). Разглеждайки плисенето, окото намира гънки от ръба до ръба, а бедрата наподобяват по-широки, в сравнение с са.

3. В черно изглеждате по-стройни

И това е може би най-разпространеният мит. Черният цвят ясно демонстрира границите на тялото, като по този метод демонстрира действителния му размер. Оказва се, че в черно не изглеждаме по-пълни, само че и не изглеждаме по-стройни. Дори и по този начин: в случай че сте с наднормено тегло, тогава черният цвят единствено ще го подчертае.

4. Панталон 7/8 съкратява краката

Тези панталони са на върха на известността си, само че мнозина ги отхвърлят, неправилно вярвайки, че 7/8 краката на панталоните наложително ще „ отрежат “ краката и ще ги създадат образно по-къси. Този проблем обаче се взема решение елементарно благодарение на токчета. Изберете верните обувки и това ще върне краката ви “подрязани ” дължина. Все отново грациозните глезени са прекомерно положителни, с цел да се скрият от сходни терзания.

5. Яркият колан акцентира талията

Ярък колан на кръста притегля взор към това, което е. Той ще подчертае тънката талия, само че в случай че талията е необятна или даже отсъства, тогава светлият колан няма да помогне по никакъв метод, а единствено ще притегли вниманието към проблематичната зона. Но дискретни каишки са много подобаващи за девойки със междинна талия.

6. В балетните обувки силуетът наподобява по-лек

Балетните обувки са свързани с балет, което значи с лекост и великолепие. В такива обувки желаеме да изглеждаме елегантно, само че от време на време упованията се разграничават от действителността. Балетните обувки прибавят берекет към нежните девойки, само че в случай че имате плътна физика, тогава в балетните обувки ще изглеждате още по-плътни и по-тежки. В този случай обърнете внимание на стилните мокасини и обувки вместо балетни обувки.

7. Малките бижута постоянно са най-хубавият избор.

Тези златни верижки и обеци обеци наподобява са подобаващи за всички случаи, нали? Само в този момент те рядко съумяват да подчертаят облика като ярки и огромни бижута. Малките бижута, направени от благородни метали, са нещо от предишното, отстъпвайки място на пластмасата и кристалите. Може би това значи, че е време да пробвате и стилни бижута?

8. Overseas прави фигурата огромна

Дрехите със свободен крой остават съвременни за дълго време. Вярно е, че някои девойки не носят оверсайз, даже в случай че правят оценка стила – опасяват се, че огромен пуловер и фигура ще създадат огромен. Това мнение е неправилно, защото за разлика от обемните облекла, фигурата наподобява по-тънка и по-лека, в сравнение с в действителност е. Отвъдморските страни ще останат в света на модата, тъй че към момента имате време да го „ разхождате “.

9. Бял връх и черно дъно – съвършен дует

Изглежда повсеместен лък, в който можете да отидете на всички места. Каквато и да е обстановката: внезапен преход от един цвят към различен „ прерязва ” тялото ви на открито, намалявайки растежа и разширявайки кръста. Облечете черна жилетка или сако, с цел да избегнете този резултат.

10. Малък заряд за изобразяване

Често чуваме, че цялостните девойки в никакъв случай не би трябвало да носят подобен принт. Но какво, в случай че в действителност желаете? Решението е просто: комбинирайте дребна картинка с огромна и безвредно облечете обичаната си рокля!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР