Работниците в завод на Mercedes-Benz в Алабама отказаха да се

...
Работниците в завод на Mercedes-Benz в Алабама отказаха да се
Коментари Харесай

Удар за UAW, тъй като работниците на Mercedes-Benz в Алабама гласуват срещу синдиката

Работниците в цех на Mercedes-Benz в Алабама отхвърлиха да се причислят към профсъюза на Обединените автомобилни служащи в петък, сериозна крах в акцията на труда за образуване на задгранични производители на коли в южната част на Съединени американски щати.

Националният съвет по трудови връзки сподели, че 2642 гласа са били подадени против синдикалното посланичество против 2045 за. Заводът сглобява първокласни спортни транспортни средства, в това число електрически и ултра-луксозни модели на Maybach.

Гръмкото проваляне е поврат за UAW след безапелационната му победа в цех на Volkswagen в Чатануга предишния месец. Профсъюзните водачи се надяваха, че гласуването бележи началото на вълна от трудови триумфи в южната част на Съединени американски щати.

Съюзът със седалище в Детройт, който съставлява повече от 400 000 дейни служащи, съобщи, че се надява да се възползва от рекордните 25 % нараствания на заплатите, които завоюва за чиновниците на Ford, General Motors и Stellantis след стачка предходна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР