Дейвид Депап, и, съпруг на бившия председател на Камарата на

...
Дейвид Депап, и, съпруг на бившия председател на Камарата на
Коментари Харесай

Нападателят на съпруга на Нанси Пелоси получи 30 години затвор

Дейвид Депап, и, брачен партньор на някогашния ръководител на Камарата на представителите и сегашен представител Нанси Пелоси, в дома на двойката в Калифорния, получи присъда от 30 години затвор в петък , оповестява Fox News.

Депап беше наказан на оптималните 30 години по едно обвиняване и 20 по второ , които би трябвало да бъдат излежани по едно и също време.

Изявление беше прочетено в съда от Кристин Пелоси, дъщерята на двойката.

" Днешната присъда отразява неналичието на разкайване и разкайване на Дейвид Дапап за насилственото нахлуване над Пелоси ", сподели в изказване американският прокурор Исмаил Рамзи. " Присъдата на съда ще подсигурява, че DePape няма да може да употребява принуждение, с цел да замърси политическия развой. "

Нанси Пелоси е във Вашингтон и не участва на произнасянето на присъдата . Семейството излезе с малко изказване след произнасянето на присъдата.
 Нанси Пелоси се отдръпва от поста на ръководител на Камарата на представителите
Нанси Пелоси се отдръпва от поста на ръководител на Камарата на представителите

Тя обаче ще остане член на Конгреса

Депап беше наказан предходната година за опит за похищение на федерален чиновник и нахлуване против най-близкия член на фамилията на федерален чиновник. Прокурорите желаеха от арбитър Жаклин Скот Корли 40 години затвор.

В документално изказване за влияние върху жертвата Пол Пелоси сподели, че животът му е " необратимо изменен " след нападението.

" Нараняванията на главата ми не престават да въздействат на живота ми. Косата ми порасна още веднъж, само че имам подутини по главата от ударите с чук и железна пластина от интервенция на черепа ", написа Пелоси. — Световъртежът не е липсващ.

Той разкри, че 13 месеца след нападението, през ноември 2023 година, е почувствал световъртеж и паднал два пъти вкъщи, което е довело до медицински прегледи, в това число ЯМР и инжекции за блокиране на нервите във врата.

Пелоси сподели, че към момента има главоболие всеки ден , което може да се трансформира в мигрена, в случай че не се обърне внимание, и че не може да понася ярка светлина или мощни шумове за продължителни интервали от време. Освен това нервите на лявата му ръка били " съществено повредени ".
 Мъжът, нападнал брачна половинка на Нанси Пелоси, се разгласи за почтен в съда
Мъжът, нападнал брачна половинка на Нанси Пелоси, се разгласи за почтен в съда

Вярвал в тайни теории и възнамерявал и други набези против политици

Припомняме, че през 2022 година нападателят се разгласи за почтен в съда. 

Стана ясно, че той е бил последовател на тайни теории, като е възнамерявал и други офанзиви против американски политици.

Нахлуването в жилището на фамилията не е инцидентно. Мъжът е възнамерявал да вземе самата Пелоси за пленник. Тя не е била в Сан Франциско по време на офанзивата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР