ЛУИСВИЛ, Кентъки (АП) — Постигането на перспектива беше дори по-трудно

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (АП) — Постигането на перспектива беше дори по-трудно
Коментари Харесай

Шефлър започва деня си в затвора, след което намира спокойствие и шанс да спечели насред целия хаос

ЛУИСВИЛ, Кентъки (АП) — Постигането на вероятност беше даже по-трудно от птичките през всички дъждовни капки, пушек от бърбън и пура, който се лееше през най-голямата голф сцена в петък по време на една от най-странните сутрини в спорта.

По времето, когато най-хубавият състезател в света, Скоти Шефлър, беше вкаран в пандиза, фотографията му беше направена, полицейските му показания са записани, освобождението му е обезпечено, бизнесмени покрай голф клуб Valhalla към този момент продават тениски с надпис „ Free Scottie “ на открито. Феновете, някои от тях самопровъзгласили се за фенове на Скоти, към този момент ги носеха вътре.

И по времето, когато Шефлър напусна игрището, удивително еднакъв за третото място в PGA Championship след кръг, който изглеждаше толкоз ефикасен като всеки различен, който е играл в последно време, той се беше откъснал, птичка по птичка, от визията, че конфликтът с полицията преди зазоряване, пътуването до центъра, тази издадена в пандиза оранжева риза или който и да е от безкрайните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР