Бившият играч и помощник-треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели мнението

...
Бившият играч и помощник-треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели мнението
Коментари Харесай

Червенков: ЦСКА превъзхожда Лудогорец с невероятна публиката, но това не е достатъчно за шампион

Бившият състезател и помощник-треньор на ЦСКА Ангел Червенков показа мнението си какво би трябвало да създадат на " Армията ", с цел да се преборят с Лудогорец за шампионската купа през пролетта.

" Червените " реализираха значима стратегическа победа в края на есенния полусезон, който ги приближи единствено на 2 точки от водача в efbet Лига.

" В края на миналата година ЦСКА реализира стратегическа победа над Лудогорец, която го приближи до върха. Шансовете за купата най-малко на доктрина са доста положителни. И тук идва разумният въпрос, който би трябвало да си зададат в Борисовата градина, а точно – дава отговор ли аленият състав като класа и ширина на този на Лудогорец?

Единственият съставен елемент, по който ЦСКА абсолютно превъзхожда първенеца, е публиката, само че това не е задоволително, с цел да бъде извоювано шампионата. Сравнявайки селекцията на двата тима, ще забележим, че разградчани имат огромна дълбочина в състава. Пред Стойчо Младенов стои тежката задача, с изключение на да увеличи класата на отбора, да усъвършенства и спортно-техническото му равнище ", разяснява Червенков пред " Тема Спорт ".

" През зимата е доста мъчно да се откри първокласен играч, който да е свободен сътрудник. Но с цел да се основат по-сериозни предпоставки за детрониране на Лудогорец, на ЦСКА му е належащо укрепване във всяка една линия - в отбраната, в средата на терена и в офанзивата. Много от привлечените през лятото футболисти изневериха и не оправдаха упованията. И тук не приказваме единствено за Нзила и Чатакович. Същото важи за Вилдсхут и Бай. Нидерландецът изигра 30 мача и означи един инцидентен гол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР