Бившите агенти на Държавна сигурност и настоящи момчета за поръчки

...
Бившите агенти на Държавна сигурност и настоящи момчета за поръчки
Коментари Харесай

За понеделник! Агентите на Василев пак измислиха руска връзка на Пеевски

Бившите сътрудници на Държавна сигурност и сегашни момчета за поръчки на Българския Бърни Мадоф Цветан Василев изфабрикуваха следващата имитация с цел Делян Пеевски, написа " Монитор ".
По изпитаната скица за разпространяване на подправени вести

закалените от комунистическите секрети служби дезинформатори

организираха акция по опорните точки, спуснати преди време от Иво Прокопиев, за „ неприятната проруска прокуратура “ и „ положителните прозападни предприемачи “.

Експертът по всевъзможни въпроси Илиян Василев, разгласен от Комисията по досиетата като сътрудник Сашо на Държавна сигурност, написа следващия си „ справедлив “ разбор в профила си във Facebook преди няколко дни. Дежурният пенкилер на Цветан Василев този път твърди, че основният прокурор на Русия Юрий Чайка бил пристигнал в България да оказва помощ на българския си сътрудник Сотир Цацаров и депутата и наш издател Делян Пеевски, тъй като били посочени от Цветан Василев като негови душмани в настояването му до американското държавно управление за протекция по Глобалния акт „ Магнитски “. По изпитана ченгесарска скица Василев намесва обстоятелства с откровени операции като да вземем за пример по какъв начин Пеевски наел юристи да го пазят по „ Магнитски “ „ към “ идването на Чайка в България и надали не съветският магистрат му ги бил предложил. Надуването на тази опорна точка е подето мигновено от неговия някогашен сътрудник в структурите на Държавна сигурност сътрудник Академик и сегашен другар по обслужване ползите на банкера дезертьор Огнян Стефанов. В уеб страницата на Академик „ Фрогнюз “ статусът на Василев е преписан и поразкрасен с много по-категорично заглавие. То е единствено част от мръсната поредност подправени вести, които „ Фрогнюз “ разгласява. Същият ден се появява информация за сигнал до Европейска комисия за 40 млн. лева държавна помощ, която Пеевски бил получил. Фантасмагоричното заглавие е обвързано с проблема „ Дунарит “ и откупуването на дълга му към КТБ от страната, което, несъмнено, не е угодно на банкера дезертьор и закономерно съгласно диктуваните от него подправени вести провинен за това се оказва Пеевски. В този случай обаче полетът на мисълта много се извисява, защото след детайлно описаните опорни точки, идващи от Белград, е вкаран сюжетът, че Пеевски имал проблем с руснаците и по тази причина имал потребност от пари. При това в същия ден, в който същата медия изяснява, че руснаците помагали на Пеевски да се избави от „ Магнитски”.

Ченгетата, прислугващи на Цветан Василев, обаче няма по какъв начин да прикрият истината, че в действителност техният стопанин, преди да усети прозападния лъх в себе си и да изиска протекция от Съединени американски щати,

с ненаситност използваше мощните си контакти със знакови съветски предприемачи

като Константин Малофеев и Дмитрий Косарев. След краха на пирамидата КТБ и бягството на банкера в Сърбия съветската му връзка беше главното, на което разчиташе. Фараонът се опита да трансферира напазаруваните с пари от КТБ „ златни кокошки “, измежду които БТК, „ Дунарит “ и на доближения на съветския православен предприемач Константин Малофеев белгиец Пиер Луврие, против „ колосалната “ сума от 1 евро. Пробва се да трансферира на Малофеев и BBT и TV7, с цел да може да прави пропагандата си през тях. „ Сделката “ обаче пропадна, само че незабавно в схемата влезе различен руснак – Дмитрий Косарев. С него се схванаха да си разделят сумата от продажбата на тези активи в съответствие 80% за Василев и 20% за Косарев, против

обвързване на руснака да „ охранява “ фамилията му.

При състояние че Косарев се оказа обвързван с Луврие през собствеността на две офшорни сдружения - GloverCorp. и Carnaby Street S.A., изплували като имена около Панама пейпър, дружбата сред Василев и съветските предприемач изглеждаше естествена и разумна. Това обаче беше през вчерашния ден. Днес под давлението на своя събрат Прокопиев мустакатият Остап Бендер се поамериканчи и глашатаите му яростно започнаха да измислят „ неприятни, проруски “ връзки на Пеевски, чиито издания „ Телеграф “, „ Монитор “, „ Политика “ и Агенция „ Монитор “ непрекъснато разкриваме мръсните схеми на задкулисието и проверяваме техните далавери, посредством които ограбиха държани активи – заводи, фабрики и даже естествени благосъстояния.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР