Меме криптовалутата Pepe Coin надмина всички очаквания, като скочи до

...
Меме криптовалутата Pepe Coin надмина всички очаквания, като скочи до
Коментари Харесай

Как инвеститор в меме криптовалута спечели близо $14 милиона за три месеца

Меме криптовалутата Pepe Coin надмина всички упования, като скочи до невиждани висоти, достигайки рекордна цена.

Мемe монетата записва незабравим скок от съвсем 38% през последната седмица, достигайки нов връх за всички времена (ATH) от $0.00001097.

Сред забележителното рали на Pepe се появи незабравим кит, който направи обилни облаги, макар че не е ранен вложител в плана.

Според данни от Spotonchain адресът на въпросния вложител, 0xe7d0, е направил зашеметяващите $13.9 милиона облага единствено за три месеца. Въпреки забележителния напън от страна на продавачите, Pepe Coin резервира възходящата си инерция, достигайки нов ATH.

За последните 24 часа цената на PEPE се е повишила с 9.92%, а размерът на търговия доближи внушителните $3.81 милиарда.

Данните на Coinglass акцентират скока на открития интерес (OI) до $120.11 милиона и доста нарастване на размера на дериватите до $2.52 милиарда, което демонстрира нараснала комерсиална интензивност и интерес на вложителите към актива.

Въпреки че настоящите пазарни трендове на PEPE наподобяват възходящи, показателят на относителната мощ (RSI), който се доближава до територията на свръхкупуване при 75, допуска, че евентуална промяна или превръщане на цените може да е неизбежна.

Независимо от това, Pepe Coin продължава да превзема пазара на криптовалута с впечатляващото си показване и мощно търсене от страна на вложителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР