Тази вечер ще бъде излъчен големият финал на най-вълнуващото романтично

...
Тази вечер ще бъде излъчен големият финал на най-вълнуващото романтично
Коментари Харесай

Стана ясно коя дама печели Ергенът

Тази вечер ще бъде излъчен огромният край на най-вълнуващото сантиментално риалити " Ергенът ". А GlasNews научи коя е дамата, която ще завоюва сърцето на Алек Младенов.

В края на 25-и епизод на " Ергенът " видяхме последната за сезона " Церемония на Розата ". До нея доближиха три дами. Първата роза Алек даде на Магдалена, а второто цвете бе за Надежда.

Така на крачка от огромния край сантименталното риалити напусна Йоана.

" Не забравяй, че пътят към парадайса в никакъв случай не е затворен, в случай че сърцето ти е отворено за обич ", обърна се водещият Наум към 25-годишната стюардеса от Перник.

" Много ми е мъчно да приказвам в моменти на разлъка. Неочаквано е. Благодаря ти за всеки един миг тук ", каза Йоана на Алек при раздялата им.

Наши източници настояват, че Надежда Вишева ще завоюва сърцето на Алек. Красавицата е родом от град Карлово, само че понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и прочувствена мечтателка, смела в преследването на фантазиите си. Надежда е майка е на 7-годшен наследник, с което е извънредно горда.
   Вижте тази обява в Instagram.

В предишното ориста на Надежда ѝ сервира златна клетка, само че тя избира свободата… На 21 години отпътува на отмора в Кавала, където среща обаятелен грък – след това и неин брачен партньор. Той има фамилен бизнес с хотели и заведения за хранене и Надежда години наред живее в разкош на брега на морето. Животът ѝ наподобява като сантиментален филм, до момента в който в него не се намесва огромната гръцка рода на мъжа ѝ. След раждането на детето ѝ свекърите стартират да се пробват да управляват живота ѝ, като Надежда непрекъснато получава директиви, в това число и за това по какъв начин да кръсти сина си. Така минават няколко години, в които Надежда се усеща като пандизчия в парадайса – имала е всичко материално, само че не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира храброст да се опълчи на властната си свекърва, само че мъжът ѝ не застава на нейна страна. Не след дълго Надежда взима генералното решение да се прибере в България и стартира сама от нулата – без пари, без работа и с дете на ръце. Категорична е, че въобще не съжалява за решението си – за нея е по-добре синът ѝ да вижда една борбена майка, в сравнение с потисната снаха. Надежда бързо съумява да си стъпи на краката, като сега работи като експерт човешки запаси в IT бранша.

Надежда не страда от липса на мъжко внимание, само че зад тила си към този момент има няколко несполучливи опита да срещне верния човек и към този момент стартира да губи „ вяра “. За нея „ Ергенът “ е може би последният късмет да върне „ вярата “ си, че ще открие любовта. В момента, в който вижда Алек по малкия екран, си споделя: „ Има вяра за Надежда! “.
   Вижте тази обява в Instagram.

В снощния епизод тя представи Алек на родителите си. Надежда показа, че е доста разчувствана и се усеща като прочувствена бомба. Те му направиха дребен подарък, а Алек беше на мнение, че с бащата на Надежда са " от една порода ".

" Много се вълнувам. В момента съм като някаква прочувствена бомба ", показа Надежда преди срещата с родителите си.

" За мен е извънредно значимо да се срещнат родителите ми с Алек, тъй като съм доста близка с тях ", сподели тя.

" Ако Алек ще бъде мъжът до мен, би било прелестно да се схваща с моето семейство ", показа Надя.

" Срещнах най-невероятния мъж. Той е доста безоблачен, доста добър, доста специфичен за мен ", сподели Надежда на родителите си.

" Алек в действителност ме накара да допускам, че има обич ", показа Надежда.

" Щастлива съм доста - нека съм още по-щастлива и най-после ", сподели тя.

" Има някаква магия в Надежда - не мога да обясня ", показа Алек.

" Душата й е най-красивото нещо, което съм виждал ", безапелационен е той.

" Смятам, че Надежда е дамата, която всеки един мъж би мечтал да има до себе си ", сподели Ергенът.

Дали изказванията на източниците ни, които показват, че Надежда ще завоюва сърцето на Алек, ще се окажат истина - ще разберем довечера от 20:00 часа по bTV.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР