Конкурсът Мис България отнема титлата на последната победителка Елизабет Кравец.

...
Конкурсът Мис България отнема титлата на последната победителка Елизабет Кравец.
Коментари Харесай

Скандал разтърси конкурса Мис България

Конкурсът " Мис България " лишава купата на последната победителка Елизабет Кравец. Тя завоюва короната на 11 септември 2023 година

Решението е взето поради нейно присъединяване в " действия, които опонират на полезностите на организацията ". Новината бе оповестена на формалната страница на организацията във Фейсбук.

Действията на Кравец уронвали престижа на състезанието, а организацията понесла вреди " накърняващи нейните бизнес връзки ", се показва в позицията.

Титлата ще поеме първата подгласничка Илияна Борисова.

" Имаме цялостно доверие в нейната дарба да съставлява нашата организация с прелест, достолепие и в сходство на нашите полезности ", се споделя в формалното известие.

Елизабет Кравец ще апелира пред съда отнетата ѝ купа, съобщи Българска национална телевизия. 

" Всичко би трябвало да се реши в съда, тъй като несъмнено спор има, проблем има, само че методът, по който господин Санчес работи, за мен не е верен, не е правилен. И една купа не може да бъде отнемана еднолично по този метод. Тъй като тя е извоювана и за нея са дали своят вот и тя е определена от многочленно жури, а не властническо ", разяснява Мира Матеева, уредник на състезанието " Мис Варна ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР