Инвеститор в Dogecoin, който натрупа значителен портфейл DOGE за десетилетие,

...
Инвеститор в Dogecoin, който натрупа значителен портфейл DOGE за десетилетие,
Коментари Харесай

Dogecoin инвеститор пропусна златна възможност да спечели $1 милион

Инвеститор в Dogecoin, който натрупа забележителен портфейл DOGE за десетилетие, пропусна евентуална облага от милиони долари, като е продал в несъответствуващ миг в края на 2023 година

Започвайки със скромна инвестиция от близо $147 в края на 2013 година, портфейлът натрупа над 274,000 DOGE токени. Въпреки скока на меме монетата през 2021 година, притежателят избра да не продава, което докара до пропусната опция, защото цената на DOGE доближи връх покрай $0.74.

Впоследствие, по време на крипто мечия пазар от 2022-2023 година, притежателят на портфейла реши да продаде всички токени, като завоюва към $370,000, тъкмо преди възраждането на DOGE.

Продажбата, осъществена през октомври 2023 година на междинна цена от $0.068 за токен, се случи малко преди цената на DOGE да се увеличи с съвсем 120%, достигайки $0.23 през 2024 година, наблягайки предизвикването на верния тайминг на пазара на фона на мощната волатилност.

Ако токените бяха арестувани, притежателят на портфейла можеше да види евентуална облага от близо $1.20 милиона, като се има поради пиковата цена на DOGE. В момента ценовата траектория на DOGE претърпява промяна, търгувайки се под $0.15, с 24-часов размер на търговия от $1,64 милиарда.

Търговците на деривати понижиха залозите си на фючърси на DOGE, с ликвидации на лонгове на обща стойност $2.47 милиона през последните 24 часа. Въпреки цената на показателя на относителната мощ, показваща индиферентност, DOGE се търгува по-ниско от своята 50-дневна експоненциална пълзяща междинна, което допуска краткосрочна низходяща наклонност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР