След известно време на консолидация Биткойн отново показа устойчивост на

...
След известно време на консолидация Биткойн отново показа устойчивост на
Коментари Харесай

Биткойн отново яхна бичата вълна, пробивайки над $66,000

След известно време на консолидация Биткойн още веднъж сподели резистентност на фона на пазарните съмнения и си върна равнището от $66,000.

Цената на Биткойн (BTC) още веднъж се изстреля до над $66,000 след 7.15% скок в границите на последните 24 часа и размер на търговия от $35.7 милиарда. Пазарната капитализация на криптовалутата доближи съвсем $1.3 трилиона.

В рамките на последният ден бяха премахнати позиции на стойност $129 милиона съгласно данни на CoinGlass – $45 милиона в шортове и $84 милиона в лонгове.

Еднодневният механически разбор на TradingView наподобява обещаващ, като обобщението и пълзящите междинни сочат към “силна покупка ” със надлежно 16 и 14 сигнала, а осцилаторите демонстрират “покупка ” с 2.

Най-големият алткойн на пазара на криптовалути Етериум (ETH) също се върна над психически значимото равнище от $3,000 след 4% скок за последното денонощие и с размер на търговия от $13.4 милиарда за интервала. Пазарната стойност на Етериум сега възиза на $361.5 милиарда.

На фона на възраждането на манията по меме акциите след завръщането на известният Reddit вложител Кийт Гил, прочут ще като “ Roaring Kitty “, меме криптовалутите също започнаха да бележат обилни възходящи придвижвания.

Най-големият печеливш за последната седмица е Pepe Coin (PEPE) , който се изстреля с 28.8% до нов исторически връх . Пазарната капитализация на монетата доближи $4.33 милиарда, което я нарежда на 24 място в класацията на CoinMarketCap. Интересното е, че за последните 24 часа размера на търговия с PEPE доближи $3 милиарда – или 70% от цялата пазарна стойност на актива.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР