Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория избра Бургас

...
Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория избра Бургас
Коментари Харесай

Виктория снима новия си клип в Бургас

Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория избра Бургас като локация за фотосите на новия си музикален клип. Проектът Alright на изпълнителката е привързан със обстановката, в която светът се намира сега, а посланието му е, че всичко още веднъж ще бъде по-светло, написа plovdiv24.bg.

" Избрах Бургас, тъй като съм обвързвана с морето. Аз съм от Варна, само че доста обичам Бургас и доста обичам да фотографирам на нашето Черноморие. Много съм щастлива, че Община Бургас ми дава късмет да фотографирам в новата спортна зала " Арена Бургас ". Тя е едно ужасно място и се надявам един ден да направя концерт тук ", сподели Виктория преди началото на фотосите.

Зала " Арена Бургас ", в която Виктория снима новия си клип, би трябвало да бъде приключена през тази година и ще е същинско спортно украшение. Тя ще е единствената в страната, лицензирана да приема домакинство на лекоатлетически надпревари от най-голям сан. Освен шампионати в доста спортове, в залата ще могат да се организират огромни концерти и други културни събития. Тя се състои от три обособени блока, като в главната зала ще има 7000 седящи места, с алтернатива при избрани събития да бъдат увеличени до 12 000 дружно с правостоящите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР