Българският актьор Захари Бахаров може да се похвали с пореден

...
Българският актьор Захари Бахаров може да се похвали с пореден
Коментари Харесай

Захари Бахаров се забърква с холандската мафия заради BBC

Българският артист Захари Бахаров може да се похвали с следващ триумф в телевизионното кино зад граница. След като влезе с гръм и тропот в „ Игра на тронове “ през 2015 година, застана един до друг с Джефри Ръш за първия сезон на „ Гения “ и се внедри в „ Бюрото на легендите “, възпитаникът на Надежда Сейкова прави още един пробив на дребния екран в Европа.

Baptiste е заглавието на продукцията, която изпраща родната звезда в Амстердам, научи „ Монитор “. В холандската столица артистът евентуално още веднъж ще скочи в редиците на мафията. Според прогнозите, сериалът ще се състои от осем епизода. Той е дело на братята Хари и Джак Уилямс и е под шапката на BBC. Френската звезда Чеки Карио ще влезе в основната роля на детектива Жулиен, прочут на запалените телеманиаци от друго заглавие на британската телевизия The Missing. Новата поредност ще се концентрира върху пътешествието му в Амстердам, което той подхваща дружно със брачната половинка му. Местният началник на полицията – и иронично бивше гадже на следователя, го моли за помощ в разнищването на следващата тайнственост, част от която ще се окаже и Бахаров.

Очаква се премиерата на Baptiste да се състои през идната година. „ Спинофът би трябвало да е нещо ново. Да не е цинично и да споделя нова история. Жулиен е новият Еркюл Поаро “, разяснява неотдавна Хари Уилямс. Подробностите към продукцията обаче се пазят в цялостна загадка. Известни са единствено част от имената на останалите артисти, които ще забележим на дребния екран. Сред тях е британецът Том Холандър, който по-паметливите фенове помнят като лорд Кътлър Бекет от „ Карибски пирати “. Актьорът се включи и в един от последните шлагери в боксофиса „ Бохемска рапсодия “. Клеър Колбрейт и Талиса Гарсия са измежду останалите звезди в прослойка на Baptiste.

Междувременно преди броени дни Бахаров показа моноспектакъла „ Чамкория “ в Мюнхен. Постановката в Германия влезе в натоварения график на театралната ни мечка всред датите от националното му турне. Този месец Захари игра към този момент в Пловдив, Велико Търново и София. Сред идващите спирки пък са Смолян, Ямбол и Перник.

Източник: Monitor
Снимка: Под прикритие
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР