Българската надежда на Евровизия 2021 Виктория представи новото си музикално

...
Българската надежда на Евровизия 2021 Виктория представи новото си музикално
Коментари Харесай

Виктория с нова песен, готви се за Евровизия 2021

Българската вяра на Евровизия 2021 Виктория показа новото си музикално видео. “Ugly Cry ” е  една от песните, с които България може да вземе присъединяване на най-зрелищната музикална конкуренция в света. Това удостовери и самата певица с пост в Инстаграм. Според разпоредбите на състезанието, всяка песен, която е оповестена след 1 септември, може да вземе присъединяване през месец май, когато близо 200 милиона души ще вперят взор към артистите на Евровизия 2021.

Българската делегация и екипът на Виктория още веднъж ще употребяват потвърдилия се способ за вътрешен избор на песента. Точно той беше предпоставката България да реализира едни от най-големите си триумфи в състезанието. Финалното решение ще бъде оповестено през месец март.

Песента “Ugly Cry ” е основана по време на музикалния лагер за Евровизия в Лондон. За музикалното видео Виктория още веднъж се доверява на надарения режисьор Виктория Караколева и опитния оператор Росен Савков, с които снима и предходните си два плана. Това е една от най-мащабните продукции, които са осъществени в България през 2020-а. Песента и видеото към нея описват за тежката страна на славата и за цената на това да запазиш себе си.



Виктория споделя за музикалното видео: “Зад реализацията на този клип стои голям труд. Отне ни повече от 18 часа, с цел да заснемем всичко, което бяхме възнамерявали. Подобни огромни фотоси в изискванията на международна пандемия въобще не са лесни, само че се справихме и съм доста горда с това! ”

Впечатляващата хореография във видеото е дело на Деян Георгиев, а в продукцията се включват над 15 танцьори. За стила на Виктория във видеото се грижи надареният стилист Гроздан Михайлов, който стои и зад визиите ѝ от видеото за Евровизия “Tears Getting Sober ”.

Междувременно уредниците от Европейския съюз за радио и телевизия оповестиха, че жребият от 2020-а ще бъде употребен и за идващото издание на състезанието, което значи, че Виктория и България ще вземат присъединяване във втория полуфинал на 20-и май. Евровизия 2021 ще се организира на 18, 20 и 22 май в нидерландския град Ротердам и ще бъде излъчена онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа българско време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР