Сингапурската авиокомпания поставя висока летва по отношение на изплащането на

...
Сингапурската авиокомпания поставя висока летва по отношение на изплащането на
Коментари Харесай

Как де не ти се прииска да си служител на тази компания – получават бонуси от 8 заплати

Сингапурската самолетна компания слага висока летва във връзка с изплащането на бонуси. Превозвачът ще награди чиновниците си с бонус на стойност съвсем осем месечни заплати, заяви пред CNN осведомен с въпроса. Лицето е помолило да не бъде назовавано, защото информацията не е предопределена за издание.

Сингапурските авиолинии не са дали отговор на молбата за коментар. 

Компанията заяви за рекордна годишна чиста облага от 1,98 милиарда $ през финансовата година 2023-2024 година

" Търсенето на въздушни пътувания остана оживено “ през цялата година, подкрепено от възобновяване в Северна Азия, защото Китай, Хонконг, Япония и Тайван изцяло отвориха границите си след пандемията, се споделя в изказването на самолетната компания за приходите.

Сингапурският авиопревозвач беше разгласен за най-хубавата самолетна компания в света през предходната година съгласно влиятелните награди Skytrax World Airline Awards, споделя businessnovinite.bg. За пети път в 23-годишната история на премиите самолетната компания се класира преди всичко. 

Главният изпълнителен шеф на самолетната компания Goh Choon Phong съобщи, че успеха се дължи на неуморната работа на неговия екип, който е направил " доста жертви, с цел да подсигурява, че SIA е подготвена за възобновяване на въздушния превоз. Това ни разреши да излезем по-силни и по-здрави от пандемията “.

Това не е единствената самолетна компания, която дава на личния състав си великодушен
бонус.

Дубайската Emirates ще изплати на личния състав си
бонус, равняващ се на 20 седмични заплати, заяви тази седмица Reuters като се базира на вътрешен имейл. Държавната самолетна компания, която също регистрира рекордна облага за цялата година, отхвърли да разяснява. 

Предстоящата година обаче може да бъде сложна за бранша, обявиха от Singapore Airlines в доклада си за приходите.

" Геополитическото напрежение, макроикономическата неустановеност, инфлационният напън и рестриктивните мерки във веригата за доставки слагат провокации пред авиационната промишленост “, съобщи тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР