Том Круз беше забелязан на концерт на Тейлър Суифт в

...
Том Круз беше забелязан на концерт на Тейлър Суифт в
Коментари Харесай

Том Круз куфее на концерт на Тейлър Суифт, пропусна дипломирането на дъщеря си

Том Круз беше видян на концерт на Тейлър Суифт в Лондон в същия ден, в който щерка му се дипломира. На фрагменти, снимани на стадион Уембли и оповестени в обществената мрежа X, се вижда по какъв начин Том Круз участва на шоуто с още куп звезди, измежду които Аштън Къчър, Пол Маккартни, Джон Бон Джоуви, Хю Грант и други, видя Sofia24.bg . Престолонаследникът на английската корона принц Уилям също участва на концерта на Тейлър Суифт. Той бе в компанията на огромния си наследник принц Джордж и щерка си принцеса Шарлот.

По същото време, Сури се дипломира от гимназията в Лагуардия, като майка ѝ - Кейти Холмс, присъстваше на събитието. Сури, която към този момент се показва с семейството Ноел получи дипломата си и гордо театралничи до известната си родителка.

Том Круз постоянно получава рецензии поради връзките си със своята щерка. Сури Круз се ражда през април 2006 година, седем месеца преди родителите ѝ Кейти Холмс и Том Круз да се оженят. Момичето е единственото биологично дете на артиста, който осиновява момиче и момче по време на предходния си брак с Никол Кидман.

Шест години по-късно Том и Кейти се разделят. Според слуховете разводът им е иницииран от актрисата, когато тя схваща, че брачният партньор ѝ счита да изпрати Сури на образование, подготвящо я за участие в Сциентоложката черква – институцията, считана и до през днешния ден за спънка сред татко и щерка.

След развода Кейти Холмс е тази, която поставя грижи за детето им, откакто двете се откриват в Ню Йорк. Според осведомени, Том Круз не е виждал Сури от 2013 година насам, когато той и момичето за последно са снимани на обществено място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР