Осъден изнасилвач под домашен арест в Белгия беше арестуван, след

...
Осъден изнасилвач под домашен арест в Белгия беше арестуван, след
Коментари Харесай

Осъден изнасилвач под домашен арест беше арестуван, след като постави етикет на глезена на куче

Осъден изнасилвач под домакински арест в Белгия беше задържан, откакто сложи монитора си за глезена на своя английски булдог и по-късно отиде на фестивал.

Ладислас Лейс смъкна гривната си от глезена, откакто беше наказан за обезчестяване, с цел да може да отиде на фестивал в Houthalen-Helchteren, в Лимбург, Белгия. 36-годишният мъж е прочут бизнесмен в областта на кетъринга, който беше наказан за машинация след провалени бизнеси в Гент и Антверпен.

В края на 2023 година той също беше наказан за обезчестяване и беше наказан на четири години затвор затвор, само че му беше разрешено да излежи присъдата си под домакински арест с екран на глезена. Но прокуратурата в Антверпен сподели на локалните медии по какъв начин той е свалил гривната си от глезена и я е поставил на английския си булдог, с цел да може да участва на фестивал в събота вечерта, на 18 май.

Той обаче беше хванат при инспекция на полицията. Те откриха, че Лейс не е у дома, а е на тридневен танцов фестивал, наименуван Extrema Outdoor. Небреж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР