Димитър Главчев ще се срещне с Йенс Столтенберг. Министър-председателят Димитър

...
Димитър Главчев ще се срещне с Йенс Столтенберг. Министър-председателят Димитър
Коментари Харесай

Димитър Главчев ще се срещне с Йенс Столтенберг

Димитър Главчев ще се срещне с Йенс Столтенберг. Министър-председателят Димитър Главчев ще се срещне с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в понеделник 27 май, оповестяват от държавната пресслужба.

В постройката на Министерския съвет двамата водачи ще проведат диалог на четири очи, последван от среща в уголемен формат, включваща министъра на защитата Атанас Запрянов и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов. След привършване на диалозите е планувано взаимно изказване за медиите.

По-рано през същия ден министър-председателят ще участва на откриването на Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се организира в Националния замък на културата в София.

Димитър Главчев ще се срещне с Йенс Столтенберг 26.05.24 15:37 Продължават да се повишават цените на питателните артикули в цялата страна 26.05.24 15:25 Медведев: Полша би трябвало да разбере, че американски удар по съветски цели значи началото на международна война 26.05.24 15:18 Йордан Халачев: Лебедовата ария на Байдън е най-страшната заплаха за Европа 26.05.24 14:51 ИЗВЪНРЕДНО: Обявиха дали ще пращат български военни в Украйна! 26.05.24 14:30

Източник: Пресцентър на Министерски съвет

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР