Независимо дали сте яли нещо смешно или сте се разболели

...
Независимо дали сте яли нещо смешно или сте се разболели
Коментари Харесай

Предупреждение за рак на червата: Точният цвят на вашите изпражнения, който може да е тревожно състояние

Независимо дали сте яли нещо смешно или сте се разболели от стомашна болест, има доста аргументи, заради които изпражненията ви могат да бъдат разнообразни - в това число рак на червата.

Експертите подчертаха, че един от признаците на рак на червата може да включва смяна в нормалния ви табиет на червата или кръв в изпражненията. Състоянието може първо да се появи в дебелото черво (рак на дебелото черво) или задния проход (рак на ректума). Въпреки че може да наподобява мъчно да се направи разлика сред елементарните проблеми с червата и нещо по-сериозно, медиците показаха, че главен симптом може да е обвързван с цвета на изпражненията ви.

Според уеб страницата на Cancer Research UK, в случай че забележите кръв в изпражненията си и те наподобяват на цвят на катран, би трябвало незабавно да отидете на доктор. В него се споделя: „ Кръвта от по-високите елементи на червата не наподобява яркочервена. Тя става тъмночервена или черна и може да направи изпражненията ви да наподобяват като катран. Този вид кървене може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР