Планът на Риши Сунак за повторно въвеждане на задължителната национална

...
Планът на Риши Сунак за повторно въвеждане на задължителната национална
Коментари Харесай

Планът за национална служба на Риши Сунак е критикуван от военни фигури

Планът на Риши Сунак за наново въвеждане на наложителната национална работа в Обединеното кралство е подложен на критика от военни фигури, които се притесняват, че нуждата от образование на до 30 000 18-годишни младежи годишно може да назначи нови напрежение върху въоръжените сили.

Имаше и рецензии по отношение на проекта на Сунак да финансира отчасти схемата за национална работа на стойност £2,5 милиарда, в случай че бъде избран отново за министър-председател, посредством нападения на средства, които в този момент са отпуснати за равнене на планове в северната част на Англия и други райони.

Повечето младежи в схемата ще би трябвало да работят 25 дни в годината в общността, само че Сунак също желае 30 000 души да работят една година с въоръжените сили или в киберсигурността, с цел да помогне на Англия във „ един все по-несигурен свят “.

Андрю Мърисън, министър на защитата, сподели пред Financial Times предишния юли, че не е притеглен от модел, който разрешава на хората да се причислят към силите за къси перио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР