Аз бих препоръчал, ако обичате някой, всеки път му го

...
Аз бих препоръчал, ако обичате някой, всеки път му го
Коментари Харесай

Кръстю Лафазанов: Ако обичате някой, всеки път му го казвайте

Аз бих предложил, в случай че обичате някой, всякога му го казвайте. Използвайте тази опция, до момента в който е до вас. Това сподели артист Кръстю Лафазанов за " На Фокус ", трогнат от спомен за брачната половинка си Елена Начева, която си отиде неотдавна.

Споделя, че постоянно я усеща със себе си, а децата му сега му припомнят за нея. " Заедно сме от студенти. Майка ми си я избра. С нея играхме в представленията " Интимни беседи по оня въпрос " и " За идиотите, които се набиват в очи ". Тя е доста по-талантлива от мен, постоянно е стояла зад мен, постоянно ме е подкрепяла. Беше направила пиеса от нещата, които ни вълнуват. Тя не обичаше да приказва за персоналния си живот. До мен беше един доста мощен и доста добър човек. Красив, безоблачен ", спомня си той. Внучетата му са на 6 и на 4 години, в тях намира очакване.

" Хората ме спираха по улиците и ме прегръщаха. Усетих поддръжката и любовта им ", разкрива той

Лафазанов безчет пъти през годините кара тълпата да избухва в смях. Според него постоянно в една артистична двойка би трябвало да има химия - като неговата с Мая Новоселска.

Те двамата стоят зад паметното шоу " Улицата ". " Хуморът е същият, дребният човек си остана дребен. Може би улицата е по-тъжна. Сашо Морфов основава невероятна атмосфера и дух. Хората обичат представленията му. Те се играят дълготрайно време, тъй като не те оставят безучастен ", счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР