Имаше изблик на скръб, когато кралицата почина през септември 2022

...
Имаше изблик на скръб, когато кралицата почина през септември 2022
Коментари Харесай

„Оптимистичните“ думи на принц Хари след смъртта на кралицата, според Меган Маркъл

Имаше изблик на тъга, когато кралицата умря през септември 2022 година, от световните водачи до обществеността на улицата.

Семейството й с разрушено сърце отдаде респект на починалия монарх, който бе управлявал повече от 70 години. И до момента в който принц Хари беше подтиснат от тъга, той съумя да откри малко разтуха през идващите седмици, съгласно брачната половинка Меган.

Един месец след гибелта на кралицата, Меган даде изявление за Variety, по време на което беше запитана за загубата на фамилията. Меган сподели: „ Има такова изтичане на обич и поддръжка. Наистина съм признателна, че съумях да бъда със брачна половинка си, с цел да го поддържа, изключително през това време.

„ Това, което е толкоз красиво, е да гледаш наследството, което баба му е съумяла да остави на толкоз доста фронтове. Със сигурност, във връзка с женското водачество, тя е най-яркият образец за това по какъв начин наподобява това.

„ Изпитвам дълбока признателност, че съумях да прекарам време с нея и да я опозная. Беше комплицирано време, само че брачният партньор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР