Автобуси-убийци бродят из София! Много хора са притеснени да се

...
Автобуси-убийци бродят из София! Много хора са притеснени да се
Коментари Харесай

Опасност в Lupa.bg: Автобуси-убийци движат по родните улици!

Автобуси-убийци бродят из София! Много хора са обезпокоени да се возят на транспортните средства, защото са в неизправно положение. Болшинството от возилата са със остарели и износени губи, което при тези атмосферни условия е извънредно рисково.

Автобусите си карат в бус лентата, което им дава преимущество пред другите участници в придвижването, само че при по-нормални условия.

Със сняг и неизчистени пътища, рейсовете се трансформират в убийци, а возят най-малко по стотина пасажери, които употребяват градския превоз в студеното време.



Автобусите и водачите им не биват спирани от пътни полицаи за инспекция, а при едно такова нещо, солената санкция ще е неизбежна. и това ще е най-малкото, в случай че няма произшествие по натоварените улици на столицата, а да не приказваме за по-тежки произшествия, водещи даже до гибел.



Гумите, с които са засечени да карат някои от столичните рейсове от градския превоз, са вид " сликове ", които са желани от тимовете във Формула 1 и мотоциклетизма. Да, само че тези рейсове са друга бира.

И е извънредно време диспечерите и самите водачи да извърнат внимание на това и да вземат ограничения, преди да е станал някакъв съдбовен случай, който може да почерни редица български фамилии.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР