Aston Martin спази обещанието си и представи най-наточената версия на

...
Aston Martin спази обещанието си и представи най-наточената версия на
Коментари Харесай

Най-мощният „джип“ в света бе представен със 707 конски сили

Aston Martin съблюдава обещанието си и показа най-наточената версия на своя кросоувър DBX, която се трансформира и в най-мощният сериен „ джип “ на пазара. Както подсказва името, DBX707 разполага с тъкмо 707 конски сили или със 157 коня повече от общоприетия DBX.
`Най-мощният

Под капака работи същият 4.0-литров осмак на Mercedes, който също по този начин е повишил и оптималния си въртящ миг до 900 нютон метра и е куплиран с нова трансмисия с мокри съединители и девет предавки.

`Най-мощният

По този метод, DBX707 форсира от 0 до 100км/ч в границите на 3.2 секунди и може да доближи до 310км/ч, в случай че решите да употребявате целия капацитет на „ джипа “.
`Най-мощният

Разликите със общоприетия DBX не престават и при окачването, завиването, както и спирачките, които към този момент са с величина от 420мм начело и 390мм откъм гърба.
`Най-мощният

Във външността можем да открием доста карбонови детайли, които с изключение на визията, усъвършенстват и аеродинамичността. В предната част виждаме нова решетка с по-големи отвори, добавка в долната част на бронята, нови прагове, както и огромен дифузьор в задната част. Джантите също са нови и в размер от 22 или 23 цола.
`Най-мощният

Влизайки в интериора може да забележите вратите със soft close функционалност, новата централна подпора, както и спортните седалки с алкантара и кожа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР