От онлайн скечове до интервюиране на огромни звезди на червения

...
От онлайн скечове до интервюиране на огромни звезди на червения
Коментари Харесай

Дивият възход на звездата на TikTok Макс Балегде към славата – гадже, възраст и семеен живот

От онлайн скечове до интервюиране на големи звезди на аления килим, възходът на Макс Балегде към славата стартира в TikTok.

Звездата на обществените медии е един от обичаните влиятели на Gen-Z с помощта на северния си разум, мощни възгледи за английската политика и непоколебима поддръжка за LGBTQ+ общността.

Откакто потопи пръста си в света на представянето, той е интервюирал хора като Louis Theroux, The Rock и Millie Bobby Brown и има собствен личен подкаст, наименуван The Useless Hotline. Но какъв е животът му надалеч от TikTok и аления килим?

24-годишният стартира да основава наличие в TikTok през 2020 година и в този момент се трансформира в изтъкнат глас в обществените медии с помощта на своите занимателни видеоклипове и мощни възгледи за обществената правдивост.

Той с горделивост даде обещание, че поддръжка за LGTBQ+ общността, когато министър-председателят Риши Сунак съобщи, че „ Трансжените не са дами “. Макс отиде в обществените медии, с цел да показа болката си и да употребява своята платформа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР