Скърбящото семейство на баща, който беше намерен мъртъв - в

...
Скърбящото семейство на баща, който беше намерен мъртъв - в
Коментари Харесай

`Мъжете трябва да разкажат за борбите си - това може да спести на други семейства разбито сърце`

Скърбящото семейство на татко, който беше открит мъртъв - в това, което се счита за самоубийство - насочи обезверена молба за млади мъже да опишат за проблемите с психологичното здраве.

Джо Фипс, 23, беше открит мъртъв през март, откакто изчезна от вкъщи си, само че беше споделил на сестра си Джорджия Трантър, че има вяра, че „ в случай че е умрял, не ще му липсва. "

Говорейки по време на месеца за информираност за психологичното здраве, 28-годишната Джорджия сподели на Mirror, че Джо усеща „ стигмата “, която доста млади мъже изпитват, когато са изправени пред провокации за психологичното здраве. Джорджия, която живее в Honeybourne, Worcestershire, ни сподели: „ Той просто се почувства под натиска на тази стигма, че„ не можеш да отидеш и да получиш помощ, в случай че си мъж, или не можеш да признаеш, че се бориш, или да кажеш, че не желая да бъда тук'. Не знаем дълго, тъй като в действителност е страдал, без да каже нищо на никого. да е ОК. Потърсете помощ от другари и членове на фамилията и говорете с NHS. NHS е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР