Приложението YouTube Music за Android въвежда функция, която отдавна се

...
Приложението YouTube Music за Android въвежда функция, която отдавна се
Коментари Харесай

В YouTube Music вече можете да намерите дадена песен, ако я напявате или възпроизвеждате – функцията вече се разпространява в Android

Приложението YouTube Music за Android вкарва функционалност, която от дълго време се желае – да си напееш мелодия и да намериш ария. Можете да пеете, да свирите или да пуснете запис на ария, с цел да я намерите.

Ако функционалността към този момент е налична, откакто докоснете търсенето, в горния десен ъгъл на приложението до иконата на микрофона ще се появи икона във формата на графика на сигнала. След като я докоснете, приложението стартира да слуша.

YouTube Music търси и намира възпроизвежданите песни доста бързо и точно. Ако си напявате, множеството песни също могат да бъдат открити относително тъкмо, само че има и някои пропуски. Това може да зависи от певческите качества и слуха.

Разпространението на функционалността за потребителите на Android с версия на приложението 7.02 продължава и сега, а потребителите на iOS скоро ще могат да се причислят, като съгласно някои известия разпространяването на функционалността в iPhone към този момент е почнало. Функцията не е напълно нова за продуктите на Гугъл, тя дебютира в търсачката още през 2020 година, а предходната година откри място в главната стратегия на YouTube.

Интеграцията на YouTube Music би трябвало доста да усъвършенства усещанията, защото е по-вероятно хората да запомнят претекста, а не заглавието или текста на дадена ария. Няма да се постанова да страдате, че сте чули някъде известна мелодия – просто би трябвало да посегнете към смарт телефона си, когато тя звучи някъде, и да я намерите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР