Полицаи от Пето РУ задържаха извършител на серия кражби от

...
Полицаи от Пето РУ задържаха извършител на серия кражби от
Коментари Харесай

Серия от кражби в Пловдив! Установиха извършителите

Полицаи от Пето районно управление (на МВР) задържаха причинител на серия обири от транспортни средства на територията на жк „ Тракия “ в Пловдив. Разследването е извършено по три досъдебни производства, формирани от началото на месеца по идентични сигнали, че от оставени за малко без контрол отключени фирмени коли са отмъкнати пари и други движимости. В хода на усилената работа и извършените оперативни и издирвателни дейности чиновниците събрали доказателства, че похищенията са дело на 74-годишен пловдивчанин с богато престъпно досие и присъди. С полицейска заповед той бил арестуван за едно денонощие, а огромна част от откраднатите суми и предмети са открити и конфискувани. С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив мъжът е притеглен като обвинен и  наведен в ареста за период до 72 часа.
Прочетете още
След дейни дейности криминалисти от Шесто районно управление (на МВР) откриха създател на две похищения от частни адреси в квартал „ Столипиново “. На 16 май пловдивчанка се оплакала, че след отваряне на прозорец е изнесено имущество от жилището й. Като обвинен за кражбата чиновниците задържали техен 18-годишен познайник, който се оказало, че към месец по-рано по сходен метод отмъкнал златни украшения от прилежаща къща. В хода на работата са открити и конфискувани всички откраднати бижута и част от другите откраднати движимости. Материалите по формираните досъдебни производства са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.    

Криминално проявен и осъждан гражданин на Стамболийски попадна в районното ръководство за следващо посягане. В събота чиновниците на реда задържали мъжа, директно откакто влезнал незаконна в непознато жилище и отмъкнал мобилен телефон. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР