Актьорът Владо Карамазов разказа за срещата си с COVID-19. Той

...
Актьорът Владо Карамазов разказа за срещата си с COVID-19. Той
Коментари Харесай

Владо Карамазов разказа за срещата си с COVID-19

Актьорът Владо Карамазов описа за срещата си с COVID-19. Той избра обществените мрежи, с цел да показа за борбата си с ковид. Той призна, че не желал да го обявява.

Публикации в медиите, че е изкарал тежко COVID-19, предизвикали артиста Владо Карамазов да опише за срещата си с вируса.



Той показа, че в действителност е прекарал ковид, само че не тежко. А заразяването му станало напълно инцидентно.

" Това, което се случи, е, че аз в действителност се разболях от този вирус. Не го разгласих по простата причина, че към този момент не мога да претърпявам някакви известни персони да се демонстрират по малкия екран и да си вършат пиар от това нещо ", безапелационен е артистът.

Той се заразил, до момента в който возил негов другар, който бил инфектиран.

" Той тогава не знаеше. След два дни ми сподели, че е много зле и най-вероятно е болен ", добави Карамазов.

Няколко дни по-късно - усетил първите признаци, само че не подозирал, че е е допустимо да е Ковид.

" Започнаха леко да се утежняват нещата, като мен ме удари напълно в носа и усещах в синусите нещо доста необичайно, не е хремата, която ми е позната, аз можех да си вдишвам, само че просто в главата имах доста сериозна тежест. Започнах да пия антибиотици и се оправих ", сподели още обичаният артист.

Не крие, че е от щастливците, които нямали тежки клинична картина, само че за него най-неприятният миг бил загубата на подушване. Той поучава всички хора да не подценяват вируса, а да се пазят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР