Tази година баловете минават всякакви граници по показност.Автомобили за стотици

...
Tази година баловете минават всякакви граници по показност.Автомобили за стотици
Коментари Харесай

Похвално! Абитуриенти в Пиринско и страната дариха над 90 000 лева на сираци, вместо да ги изхарчат за скъпи тоалети, лимузини и алкохол

Tази година баловете минават всевъзможни граници по показност.Автомобили за стотици хиляди левове, даже и за 1 милион лв., балове като сватби ирокли за по 10 бона и какво ли още не.

Загрижени за обществено слабите си връстници зрелостници избраха да спестят пари за тях и се лишиха от първокласни тоалети и обувки.Загърбиха лимузини, помпозни купони и отдиха с тениски на бала.

Ето какво обаче направиха някои от зрелостниците, които не се впечатляват от лукса за 1 ден:

Абитуриенти събраха 90 000 лева, които подариха на 45 сираци, откакто се лишиха от лимузини, публични облекла и отидоха с тениска на бала си. Кампанията „ С тениска на бала “ се организира за поредна година,и набира все по-голяма известност.Ученици от цялата страна са се присъединили в акцията. Те са от учебни заведения в София, Русе, разнообразни гимназии в Сандански, Петрич, Козлодуй, Тетевен и други.

Събраната сума е двойно по-голяма от предходната година.

Всички 45 кандидатури на сираци са утвърдени по документи и ще получат стипендиите. Те са в размер на към 2000 лева, като общата събрана сума е 90 000 лв.. С парите студентите ще могат да платят някои от най-належащите разноски по образованието си. Младежите ще учат в 14 университета в цялата страна – Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, Техническия университет в София, УНСС, Медицинския университет във Варна, висши учебни заведения в Пловдив, Русе и др./източник Newsbp.com

Снимка: Vesti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР